Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

5η Παγκρήτια έκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση"

Επιχειρηματικές Συναντήσεις Β2Β
στην 5η Παγκρήτια έκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση"


Νέα δεδομένα δημιουργούνται για τους εκθέτες της 5ης Παγκρήτιας έκθεσης "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση", αφού στο πλαίσιο της έκθεσης, που θα γίνει στις 2 έως 5 Ιουνίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι διοργανωτές σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας &Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) και συντονιστή του Enterprise Europe Network - Hellas, διοργανώνουν εκδήλωση δικτύωσης για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Κρήτης.
Θα προσκληθούν:
600 επιμελητήρια από 50 χώρες
325 διεθνείς αγοραστές
100 Ελληνικές επιχειρήσεις

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να υποστηρίξει με οργανωμένο τρόπο τους εκθέτες, προκειμένου να γνωριστούν και να διερευνήσουν πιθανές συνεργασίες με εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Η Δήλωση Συμμετοχής για τους Παραγωγούς - Μεταποιητές - Προμηθευτές, μπορεί να γίνει μόνο από όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν ως εκθέτες στην 5η Παγκρήτια Έκθεση.

Η Δήλωση Συμμετοχής για τους Αγοραστές, μπορεί να γίνει από όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και θέλουν να συνάψουν σχέσεις συνεργασίας με παραγωγούς και μεταποιητές των Κρητικών προϊόντων.
Δηλώσεις συμμετοχής, γίνονται στα τηλέφωνα 2810-213318, 6932-430433 και στην ιστοσελίδα www.pagritiaekthesi.gr

Δώστε και εσείς την αναγκαία ώθηση στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα.





Φωτογραφικό υλικό απο τις προηγούμενες εκθέσεις

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Η έκθεση θα λειτουργεί Πέμπτη έως Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, γεγονός που θα αυξήσει επιπλέον την επισκεψιμότητα της έκθεσης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση εμπλουτίζεται από πλήθος πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης και γίνονται πόλος έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες. Μουσική, χορός, φορεσιές, γαστρονομία, γεύσεις και μυρωδιές που θα σας ταξιδέψουν στις ομορφιές της Κρήτης και θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές κεφιού και συγκίνησης.




Φωτογραφικό υλικό απο τις εκδηλώσεις

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Οι επισκέπτες της έκθεσης χωρίζονται σε δύο κυρίως κατηγορίες:
Στους επισκέπτες κοινού: ιδιώτες που αγαπούν την Κρήτη, εμπιστεύονται την φημισμένη κρητική διατροφή και επιθυμούν να προμηθευτούν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας απευθείας από τους εκθέτες, αλλά και σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις.
Στους εμπορικούς επισκέπτες: επιχειρηματίες, στελέχη μικρότερων ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων που επισκέπτονται την έκθεση µε στόχο να συνάψουν σχέσεις συνεργασίας µε παραγωγούς και µεταποιητές. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω κατηγορίες επισκεπτών των 2 προηγούμενων διοργανώσεων: Super markets, Mini markets, Παντοπωλεία, Εστιατόρια, Ταβέρνες, Μεζεδοπωλεία, Εταιρείες Διανομών, Εταιρείες Εμφιάλωσης &Συσκευασίας, Εταιρείες Διακίνησης, Μεταφοράς Εµπορευµάτων, Εταιρείες Logistics, Κάβες, Ξενοδοχεία, Πρακτορεία Ταξιδίων, Τουριστικοί Πράκτορες (Ελλάδα & εξωτερικό), Πάροχοι Καινοτόμων Προϊόντων, Λιανικό Εμπόριο Καλλυντικών και Προϊόντων Υγείας, Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Πώληση Βιολογικών Προϊόντων και στους Εναλλακτικούς Τρόπους Υγείας, Κρητικά Σωματεία, Σύλλογοι κτλ.

ΕΙΔΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ
Ο τύπος των εκθεσιακών περιπτέρων που μπορούν να επιλέξουν οι εκθέτες είναι τουλάχιστον 6 τετραγωνικά μέτρα.

Κάθε περίπτερο περιλαμβάνει:
1 επιγραφή (Μετώπη)
Παροχή βασικού φωτισμού περιπτέρου
1 τραπέζι 1,20Χ60
2 καθίσματα
1 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 500W (220 Volt)
Μοκέτα
Δομή περιπτέρου που αποτελείται απο φορέα στήριξης αλουμινίου ύψους 2,5 μέτρων, με πλήρωση από πάνελ μελαμίνης.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Το κόστος του τετραγωνικού μέτρου χωρίς δομή είναι 115 ευρώ.
Το κόστος του τετραγωνικού μέτρου με δομή είναι 130 ευρώ.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ
Ενοικίαση χώρου περιπτέρου µε δομή ή χωρίς, για τις ημέρες προετοιμασίας, λειτουργίας και αποξήλωσης της έκθεσης.
Ηλεκτρική παροχή και κατανάλωση ρεύματος.
Βασικός καθαρισμός περιπτέρων και όλων των κοινοχρήστων χώρων κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Παρουσίαση της εταιρείας στον ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης.
Παροχή έντυπων και ηλεκτρονικών προσκλήσεων, προκειμένου να αποσταλούν από τους εκθέτες σε κοινό που οι ίδιοι επιθυμούν.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Μετά από ενδελεχή μελέτη, έχουμε εξασφαλίσει ένα ποικίλο επικοινωνιακό και διαφημιστικό πρόγραµµα για την προβολή της έκθεσης. Σας αναφέρουμε κάποιες από αυτές τις δράσεις:
Προβολή της Έκθεσης μέσα από τα χορηγικά προγράµµατα επικοινωνίας µε ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά µηνύµατα, αναρτήσεις και δημοσιεύσεις στα ηλεκτρονικά portals και στις εφημερίδες.
Διαφημιστικά σποτ σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Κρήτη.
Τηλεοπτικά σπoτ τα οποία θα προβάλλονται στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
∆ελτία Τύπου και newsletters που θα αποστέλλονται σε τακτά διαστήματα σε στοχευµένη βάση 50.000 επαγγελματιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Δελτία τύπου που θα λαμβάνουν 500 δημοσιογράφοι προκειμένου να ενημερώνουν το κοινό.
Προβολή - διανομή φυλλαδίων στους σταθμούς του metro.
Αποστολή χιλιάδων προσκλήσεων.
Διανομή έντυπου υλικού.
Προβολή του site της έκθεσης, το οποίο θα ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες συµµετοχές.
Δημιουργία σελίδων σε site κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook και εφαρμογές στο YouTube.
Προβολή του γεγονότος μέσα από τις ιστοσελίδες ∆ήµων, Περιφερειών, Επιμελητηρίων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, ενημερωτικών sites, αλλά και µε διαρκείς αναρτήσεις του γεγονότος σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Για την προβολή του γεγονότος έχει ήδη συγκροτηθεί ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της επικοινωνίας, της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων.

Η διοργανώτρια εταιρία έχει την δυνατότητα να τροποποιεί τις παραπάνω ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσει το μέγιστο αποτέλεσμα προβολής.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣΤο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας είναι διεθνώς γνωστό λόγω της διεξαγωγής στους χώρους του πολύ σημαντικών αθλητικών γεγονότων. Επίσης στους χώρους του έχουν γίνει δεκάδες εμπορικές εκθέσεις, καλλιτεχνικά θεάματα, συναυλίες, φεστιβάλ, διεθνούς βεληνεκούς πολυπρόσωπα επιστημονικά / επαγγελματικά συνέδρια και άλλα πολλά. Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία συνάντησης. Έχει τιμηθεί με το χρυσό βραβείο ΙΑΚS (Διεθνής Οργανισμός Κτισμάτων για τον Αθλητισμό και τον Ελεύθερο Χρόνο).

Μέσα σε αυτόν τον υπέροχο χώρο, θα αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο, για τρίτη συνεχή χρονιά, την «Μεγάλη Συνάντηση των Κρητών».

Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου, Τ.Κ. 185 47 Νέο Φάληρο, Τηλ. 210 4893000, www.sef-stadium.gr

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το μεγάλο πλεονέκτημα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είναι η θέση που έχει και οι άπειρες οδικές προσβάσεις προς αυτό.
Με αυτοκίνητο: ερχόμενος κάποιος από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών φτάνει μέσα στους χώρους στάθμευσης του Σταδίου. Ερχόμενος από το λιμάνι του Πειραιά περνάει έξω από το Στάδιο. Ερχόμενος από το αεροδρόμιο και ακολουθώντας την Αττική Οδό και την Εθνική οδό φτάνει ταχύτατα στο Στάδιο.
Με αστικές συγκοινωνίες: Οι λεωφορειακές γραμμές 101,130, 217, 218, A1, B1 με αφετηρία τον Πειραιά κάνουν στάση έξω από την είσοδο του Σταδίου, ενώ οι λεωφορειακές γραμμές B1, A1, E1, 130, 218, 232, 040, 217, 229 με τέρμα το λιμάνι του Πειραιά σταματούν στην απέναντι πλευρά του δρόμου και οι επισκέπτες περνώντας από την ειδική διάβαση κάτω από την παραλιακή οδό βρίσκονται στην είσοδο του Σταδίου. Στο ίδιο σημείο σταματάει και η γραμμή express Ε96 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Ο τερματικός σταθμός του τραμ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Στάδιο, όπως και ο σταθμός Νέο Φάληρο του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η εξέλιξη της Κρητικής ενδυμασία στην πάροδο του χρόνου.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η σημασία του σαρικιού, για ποιο λόγο φορούν οι Κρητικοί μαύρο πουκάμισο, τι επιρροές δέχτηκε η παραδοσιακή Κρητική φορεσιά ώσπου να πάρει την μορφή που γνωρίζουμε σήμερα;  Νομοθεσίες ενδυμασίας, επιρροές από τους διάφορους λαούς που κατοίκησαν στην Κρήτη και βεντέτες έδωσαν την τελική πινελιά στο σχέδιο της Κρητικής ενδυμασίας που γνωρίζουμε. Οι επιρροές από τη Δύση.

Βασική διαφορά μεταξύ των Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης.

Με δύο λόγια η βασική διαφορά μεταξύ των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφήμισης. Οι Δημόσιες Σχέσεις στην εποχή μας πρέπει σε συνεργασία με τη διαφήμιση να οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν θέλαμε να ξεχωρίσουμε κάπως την διαφήμιση από τις δημόσιες σχέσεις, θα ήταν λογικότερο να πούμε ότι με τις δημόσιες σχέσεις περιμένουμε πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που ίσως να μην είναι και μετρήσιμα σε σχέση με αυτά της διαφήμισης που το ζητούμενο είναι άμεσο και με πιο ασφαλείς τρόπους μετρήσιμο. Δημοσίευση: Μάρκος Σμυρνάκης

Φουντώνει το συναίσθημα του ρατσισμού στην Ελλάδα.

  Γράφει ο Μάρκος Σμυρνάκης   Προσπαθώντας να δώσω ένα σύγχρονο ορισμό για την λέξη “Ρατσισμός”, θα έλεγα ότι, χρησιμοποιείται για να αναγάγει μια ομάδα, ως   υπέρτερη άλλων. Πιο συγκεκριμένα περιγράφει τις πράξεις μιας ομάδας ανθρώπων (οι οποίοι συνδέονται με κάποια κοινά χαρακτηριστικά) εναντίον μίας άλλης ομάδας. Η προέλευση της προέρχεται από το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, δηλαδή τον φυλετικό ρατσισμό, εκ της Ιταλικής όμως γλώσσας, “ razza ”   (ράτσα) που σημαίνει φυλή.

Το Δελτίο Τύπου είναι ενημέρωση

Απο τον Γιώργο Παπατριαντφύλλου Οι παρερμηνείες σχετικά με το τι είναι το Δελτίο Τύπου είναι πάρα πολλές . Σύμφωνα με Βρεττανίδα επικοινωνιολόγο και καθηγήτρια Δημοσίων Σχέσεων : “ Πολλοί λένε πως ασχολούνται με τις Δημόσιες Σχέσεις , λίγοι είναι σε θέση να εξηγήσουν τι είναι οι Δημόσιες Σχέσεις  Ακριβώς στην ίδια λογική πολλοί λένε πως είναι επαγγελματίες στην επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων και γνωρίζουν να συντάσουν Δελτίο Τύπου και να σχεδιάζουν τα λοιπά “εργαλεία” δημοσιότητας αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν μία κακή εικόνα για την επιστήμη των Δημοσίων Σχέσεων και τα μέσα που αυτή χρησιμοποιεί .

Η ομορφότερη κοπέλα της Κρήτης για το 2011

Πλήθος κόσμου κατέκλισε την Τετάρτη 24 Αυγούστου το club Envy στο Ηράκλειο όπου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος Τελικός του 33ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς. Τον τίτλο της MISS ΚΡΗΤΗ 2011 κατέκτησε η 19χρονη Εύα Ζεϊμπεκάκη από το Ηράκλειο, Ά Αναπληρωματική Miss Κρήτη 2011 αναδείχθηκε η Φαίη Αβδουλά και΄Β Αναπληρωματική Miss Κρήτη 2011 η Ευρυδίκη Μερκούρη. Η 17χρονη Μιχαέλα Φωτιάδη